Snedkerkøkken i kompromisløs kvalitet

Vores snedkerkøkken skabes af gedigent håndværk, materialer i høj kvalitet og dansk køkken design når det er bedst. Alle kvalitetskøkkener fra boform bliver fremstillet i Danmark af vores dygtige møbel- og køkkensnedkere, som sætter en ære i at sikre en høj og kompromisløs kvalitet.   

Bad

boform badeværelser er kendetegnet ved et moderne design, et stort fokus på kvalitetsmaterialer og sans for de små detaljer – Bliv inspireret!

Garderobe

Maskulin herregarderobe. Det maskuline udtryk i garderoben fra infinity bliver forstærket af den gråbejdsede eg på fronter og korpus.

Eksklusive køkkener fra boform

boforms første køkken blev produceret for 40 år siden og har lige siden været forbillede for moderne og eksklusive køkkener i dansk design. Et boformkøkken har sine rødder stærkt forankret i den designtradition, der gjorde dansk design verdenskendt.  Gedigent møbelhåndværk, udsøgte kvalitetsmaterialer og enkelt sofistikeret design er de elementer der har kendetegnet boform køkkener siden 1980. 

Kvalitetsmaterialer

Med faglig stolthed og sans for detaljen baseret gedigent møbelhåndværk bliver hvert enkelt køkken bygget fra bunden til en kunde ad gangen. Al forarbejdning sker på vore produktionsfaciliteter i Aalborg.

Den omhu vi lægger i fremstillingen, begynder med respekt for gode, holdbare og naturlige materialer. Materialevalget er, og har altid været, af indiskutabel høj kvalitet og der arbejdes målrettet mod løsninger, hvor produktoplevelsen bliver så maksimal som mulig både funktionelt og æstetisk.

Invitation til mere inspiration

Uanset om du vælger et nyt køkken blandt boforms designlinje line, frame eller kvadrat vil du få professionel vejledning af vores kompetente og dygtige indretningsarkitekter, som hjælper dig med skabe dit drømmekøkken. De tegner dit nye køkken, så det passer både til budget, din livsstil og den bolig du bor i.