Standarden udfordres

Boform-stifter Ove Skou har altid brudt grænserne. 45 år efter det første køkken blev designet, udfordrer Boform fortsat rammerne for, hvad et køkken kan. Vi fokuserer målrettet på at udfolde det potentiale, der er i det enkelte køkken for den pågældende hustand. Der er ingen begrænsninger – udover tyngdekraften.

Historien

Boforms første køkken blev produceret for 45 år siden. Det blev designet af Boforms stifter, Ove Skou, og har lige siden været et forbillede for moderne og eksklusive køkkener i dansk design. Et Boform-køkken har sine rødder stærkt forankret i den designtradition, der gjorde dansk design verdenskendt. Gedigent møbelhåndværk, udsøgte kvalitetsmaterialer og enkelt men sofistikeret design er de elementer, der har kendetegnet Boforms køkkener siden 1980. Derfor er vi stolte af, at selv vores allerførste køkkener i dag står som tidløse køkkenklassikere, som fortsat værdsættes for deres æstetik og funktionalitet.

Fremtiden

Køkkenet er stadig det vigtigste møbel i boligen; et møbel der formgives specielt til rummet og danner ramme om tilberedelse og indtagelse af måltider samt hyggeligt samvær. Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at de køkkener, vi producerer i dag, fortsat vil være aktuelle, når vi runder de næste 45 år.

Fremtiden

Køkkenet er stadig det vigtigste møbel i boligen; et møbel der formgives specielt til rummet og danner ramme om tilberedelse og indtagelse af måltider samt hyggeligt samvær. Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at de køkkener, vi producerer i dag, fortsat vil være aktuelle, når vi runder de næste 40 år.

Dansk design – dansk produktion

Kvalitet i håndværk og design er udgangspunkt for tilblivelsen af køkkener hos os. Boform har dansk egenproduktion med en unik håndværkskultur, som vi er stolte af. Det er samtidig en garanti for, at intet fortaber sig i masseproduktion, og at snedkertraditionerne holdes i hævd. Et køkken fra Boform er vaskeægte kulturarv. Vores succes er grundlagt af vores særlige tilgang til håndværket og sans for detaljerne. Derfor vil vi altid producere lokalt, så vi er med i hele processen; fra ide til færdigt køkken.

Kvalitet og produktion

Design

Design

I æstetikken udfordres funktionaliteten og præmissen for et givent interiørprojekt. Vi tror hos Boform på, at omhuen i designprocessen er afgørende for, at møblet bliver en uadskillelig del af arkitekturen.

Håndværk

Håndværk

40 års erfaring inden for snedkerkøkkener fornægter sig ikke. Håndværket er dagligt blevet udfordret af de nye muligheder, som specialdesignede løsninger inden for køkken, gaderobe og bad giver, og i Boform holder vi aldrig op med at udvikle os. Et Boform-køkken er i dag som for 40 år siden et moderne produkt af højeste håndværksmæssige kvalitet.

Ingen kompromisser

Ingen kompromisser

I et Boform-køkken er intet overladt til tilfældighederne. Møblerne bliver til i samspillet mellem mennesker og en lang række detaljer. Hvis detaljerne udføres med største omhu under en gennemtænkt bærende ide, opstår den uforlignelige helhed, der kendetegner Boform. Her er ingen kompromisser mellem æstetik og funktionalitet.

Invitation til inspiration

Boform har sammensat et hold af dedikerede arkitekter og køkkenspecialister, som altid står klar til at give professionel rådgivning om lige netop dit køkken. Besøg en af vores butikker, og oplev Boform-kvaliteten ved selvsyn. Vi vil glæde os til at tage imod dig i vores showrooms.

Invitation til inspiration

Boform har sammensat et hold af dedikerede arkitekter og køkkenspecialister, som altid står klar til at give professionel rådgivning om lige netop dit køkken. Besøg en af vores butikker og oplev Boform-kvaliteten ved selvsyn. Vi vil glæde os til at tage imod dig i vores showrooms.